NederlandBelgium
  • United Kingdom
  • FranceBelgium
  • New Zealand
  • German
  • United States
Banana pancakes met kokosyoghurt
Banana pancakes met kokosyoghurt
  1. 4 Personen
  • 3 rijpe bananen
  • 230ml amandelmelk
  • 1 tl vanille extract
  • 4 el havermeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kokosolie (voor het bakken)
  • Handje bramen
  • Een pot 350g kokosyoghurt van La Coop Coco
  • Topping (optioneel): Ahornsiroop

 

Bereiding:

1. Stamp in een grote kom de bananen en voeg de amandelmek, kokosolie en vanille extract toe. Roer alles met een garde of een vork tot een schenkbare massa.

2. Voeg het havermeel, bakpoeder en zout toe en mix alles goed samen tot je een dikke massa krijgt.

3. Laat een koekenpan goed heet worden. Voeg wat kokosolie toe. Verdeel een of twee lepels beslag in de pan en beweeg je pan heen en weer zodat het beslag mooi verdeels is. Bak de pannenkoeken op een middelhoog vuur aan weerszijden tot ze goudbruin zijn.

4. Stapel de pannenkoeken op en serveer ze met bramen en schep er wat La Coop kokosyoghurt op. Je kan er ook nog wat ahornsiroop overheen schenken voor wat extra zoetigheid!